A Bausch + Lomb
története

A Bausch + Lomb gyökerei 1853-ig nyúlnak vissza, amikor John Jacob Bausch német emigráns egy szemészeti termékeket forgalmazó üzletet nyitott Rochester-ben, New York-ban.

Amikor üzlete pénz szűkében volt egyik jó barátja Henry Lomb 60 dollárt adott neki költsön. Bausch megígérte neki, hogy ha az üzlete nőni fog, akkor Lomb teljes mértékű partnere lesz cégében. Az üzlet sikeresen növekedett és így megalakult köztük a partnerség.

Az első években a Bausch + Lomb a forradalminak számító gumi szemüvegkeretet készítette, valamint különböző optikai termékeket gyártott, amelyek nagyfokú precizitást igényeltek. 1903-ig a cég szabadalmat bocsátott ki mikroszkópokra, távcsövekre és fényképezőgép zárszerkezetére is, amiket szem fényre adott reakciója ihletett.

Az innováció története:

Az 1900-es évektől a Bausch + Lomb az optikai termékek technológiai innovációjának élvonalában volt. A Bausch + Lomb gyártotta az első optikai minőségű üveget Amerikában, a katonaság számára napszemüveget fejlesztett az első világháború alatt, valamint elkészítette az első olyan kamera objektívet, ami holdfénykép készítésére volt alkalmas. 1971-ben bemutatta az első puha kontaktlencséjét és azóta is a világ legnagyobb szemészeti termékeinek szállítója.

Habár a termékek az idő múlásával változáson mentek keresztül, John Jacob Bausch és Henry Lomb öröksége iránt Bausch + Lomb továbbra is elkötelezett maradt, legyen szó innovációról, a minőségről vagy a kézművességről. 2013 augusztusában a Bausch Health (korábban Valeant Pharma) szemészeti részlege lett.

Tudományosan igazolt összetevők
a normál látás fenntartására

45 év felett a szem szűrőképessége gyengülhet. Szedjen Ocuvite® szemvitamint. Kombinált hatóanyagai – cink, E-vitamin, C-vitamin, szelén – hozzájárulnak a szem védelméhez.*

*A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, az E-vitamin és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Ocuvite® Lutein forte

Komplex összetételű étrend-kiegészítő luteinnel, zeaxantinnal, cinkkel és antioxidánsokkal.

Ocuvite® Complete

Omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő vitaminokkal, cinkkel, luteinnel és zeaxantinnal.

Ocuvite® Lutein Premium

12 mg luteint tartalmazó, komplex összetételű étrendkiegészítő vitaminokkal, ásványi anyagokkal és karotinoidokkal.

Ocuvite® PreserVision

Vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.