Tudományosan igazolt hatású összetevők a normál látás fenntartására

Kutatások bebizonyították, hogy az étrend fontos szerepet játszik a szem egészségének megőrzésében. A C-vitamin, és az E-vitamin a sejtek védelméhez járul hozzá a fény kiváltotta oxidatív stressz ellen. A cink, és az Omega-3 zsírsavak közé tartozó DHA a normál látás fenntartását támogatja. Idősebb korban gyakran csökken ezen mikrotápanyagok mennyisége az elfogyasztott étrendben. A legtöbb általános multivitamin készítmény nem tartalmazza megfelelő mennyiségben a jó látást támogató összetevőket.

A Bausch + Lomb által kifejlesztett Ocuvite® termékcsalád segít, hogy Ön teljes körűen gondoskodjon a szem egészséges működéséhez szükséges mikrotápanyagokról. Látásának így szakértő támogatást nyújthat.

A Bausch+Lomb több mint 160 éves tapasztalattal rendelkezik a szemészeti készítmények előállításában.

Ocuvite Lutein forte

Komplex összetételű étrend kiegészítő vitaminokkal, luteinnel, zeaxanthinnal és antioxidánsokkal

A lutein és zeaxantin az éleslátásért felelős makula pigmentjének alkotóelemei, az emberi szervezetben nem képződnek, csak ételekből, étrend-kiegészítőkből juthat hozzá a szervezet. Az antioxidánsok – C-vitamin, E-vitamin, szelén, cink – hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz szembeni védelméhez. Cink tartalma segíti a normál látás fenntartását.

Az Ocuvite® Lutein Forte összetétele (1 tabletta)

Lutein 6 mg
Zeaxantin 0,5 mg
C-vitamin 60 mg
E-vitamin 8,8 mg
Cink 5 mg
Szelén 20 µg

30 tablettás kiszerelés.

Az Ocuvite Lutein forte megvásárolható a gyógyszertárakban.

 

Ocuvite Complete Bausch+Lomb

Időskori makula degeneráció esetén különleges táplálkozási igény kielégítésére alkalmas – speciális gyógyászati célra szánt – tápszer.

Az Ocuvite Complete Bausch+Lomb luteinen, zeaxantinon kívül még több antioxidánst és hozzáadott DHA omega-3 zsírsavakat is tartalmaz Az omega-3-zsírsavak csoportjába tartozó dokozahexaénsav (DHA) a normál látás fenntartásához járul hozzá*.

Az Ocuvite® Complete Bausch+Lomb összetétele (1 kapszula)

Lutein 5 mg
Zeaxantin 1 mg
C-vitamin 90 mg
E-vitamin 15 mg
Cink 7,5 mg
Omega-3 300 mg
ebből DHA 180 mg

Magas DHA Omega-3 zsírsav tartalom. Könnyen lenyelhető kapszula. Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz.

Az Ocuvite Complete Bausch+Lomb egészségpénztári számla terhére elszámolható! A készítményt keresse a gyógyszertárakban.

* A kedvező hatás eléréséhez legalább napi 250 mg DHA bevitele szükséges.
Az Ocuvite Complete Bausch+Lomb csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható és egyedüli tápanyagforráként nem használható. További információért olvassa el a készítmény használati útmutatóját.

 

———————————————————————————————————-

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát!