Ocuvite bónuszprogram

6 db egyesével vagy együttesen megvásárolt Ocuvite Lutein forte után egy teljes havi adagot tartalmazó Ocuvite Lutein forte étrend-kiegészítőt küldünk ajándékba!

Ha Ön folyamatosan szeretné támogatni látását az Ocuvite Lutein forte megvásárlásával, akkor úgy gondoljuk, hogy az ezzel járó költségek olyan fontos szempontot jelentenek, amire tekintettel kell lenni.

Rendszeres vásárlóink számára ezért létrehoztunk az Ocuvite Bónusz Programot, mely lehetővé teszi, hogy 6 doboz Ocuvite Lutein forte megvásárlásával Ön egy teljes havi adagot tartalmazó Ocuvite étrend-kiegészítőt kapjon ajándékba.

Hogyan működik a Bónusz Program az Ocuvite Lutein forte esetén?

Ocuvite bónuszprogram

Ocuvite bónuszprogram

  1. Tépje le a bónuszkártyát a csomagolásról.
  2. Távolítsa el a bónuszpont-matricát a doboz belső felszínéről, és ragassza fel a bónuszkártyára.
  3. Őrizze meg az Ocuvite® bónuszkártyát, és ragasszon rá további bónuszpontokat, amíg a 6 db bónuszmatrica összegyűlik.

A 6 db bónuszmatricát tartalmazó bónuszkártyát az alábbi elérhetőségre kérjük feladni:

Bausch+Lomb
1025 Budapest, Csatárka út 82-84.

A borítékra kérjük írja rá az „Ocuvite” szót. A borítékon kérjük jól olvashatóan tüntesse fel nevét és az Ön postázási címét (házszám, emelet, ajtót is), hogy az ajánlott küldeményként érkező ajándékcsomagot kézbesíteni tudják Önnek.

A bónuszprogramban leírt kedvezmény kizárólag az Ocuvite Lutein forte étrend-kiegészítőre érvényes. A gyógyászati célú speciális tápszerekre vonatkozó szigorúbb jogszabályok miatt az Ocuvite Complete Bausch+Lomb kapszula esetén nem áll módunkban ajándékdoboz küldeni, így az Ocuvite Complete Bausch+Lomb nem része a bónuszprogramunknak.